Društvo

LESKOVAC: Prezentovan i promovisan najnoviji broj ‘’SNS Informatora’’

Centralno mesto na stranicama SNS Informatora dato je ubedljivoj pobedi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima u Srbiji, kao i listi ove stranke na parlamentarnim izbortima koji su održani 3. aprila ove godine.

S tim u vezi ovaj list prenosi i čestitke koje su usledile nakon pobede predsedniku Vučiću iz celog sveta.

Pažnja je poklonjena i obnovi i izgradnji novih bolnica posebno početku rada Dedinja 2 i  otvaranju Kliničkog centra Srbije.

Novi broj ovog glasila predstavila je Marija Stojković, član Unije mladih.

Poseban osvrt dat je i puštanju u saobraćaj deonice brze pruge Beograd-Novi Sad, kao i izjavama svih nadležnih ministarstava da je kriza u vezi Ukrajine spremno dočekana i da se ulažu napori da se što manje oseti kod građana.

U rubrici SNS Informatora važno mesto zauzeo je i grad Leskovac koji kao odgovorna lokalna samouprava čini napore vezane za unapređenje uslova života u svim oblastima.

U odeljku SNS Panorama možete se informisati o svim onim značajnijim događajima koji su obeležili prethodni period u svim gradovima Srbije, među kojima je i Leskovac. U ovom segmentu nailazimo na informacije o brojnim humanitarnim akcijama aktivista mesnih odbora, podelu SNS Informatora i brošure „Uradili smo zajedno“ od strane Unije mladih.

Aktivisti SNS-a razgovarali su sa građanima i podelili novi broj Informatora.

Categories: Društvo

Leave a Reply