Društvo

LESKOVAC: Miloš Cvetanović, ponovo izabran za načelnika Gradske uprave

Miloš Cvetanović je na današnjoj sednici Gradskog veća i zvanično izabran za načelnika Gradske uprave na period od još pet godina. Cvetanović je i do sada obavljao ovu funkciju a izabran je na konkursu koji je nedavno sproveden.

Predsednik gradskog veća i gradonačelnik Leskovca dr sci med Goran Cvetanović rekao je danas da je Miloš Cvetanović veliki borac za koga ne postoje nerešivi problemi.

– U ovih desetak godina koliko sarađujemo pokazali st eda imate energiju, znanje, sposobnost, da znate da radite skoro svake subote i nedelje, da se odazivate uvek na pozive i da ste veliki borac. I onog trenutka kada vas je napala maligna bolest vi ste je pobedili i tu ste pokazali jačinu i snagu. Smatram da ste zaslužili da nastavite da radite ovaj posao. Nikada od vas nisam čuo da je nešto nemoguće i da je teško. Ono što bih vama preporučio je u ponedeljak, i bez mogu prisustva, održite i sastanak sa direktorima javnih preduzeća, a da vam šefovi odeljenja jednom nedeljno dostavljaju izveštaje i da to na gradskom veću i na skupštini sumiramo i predstavimo građanima. Siguran sam i da deo upošljenika u radno vreme završava svoje privatne obaveze. Ja radim 15 sati dnevno i ponekad ne stižem sve da uradimo, a oni uz posao stignu da urade i privatne poslove, da rade poljoprivredu i ja sam siguran da u radno vreme rade svoje privatne poslove. Previše ste fleksibilni i morate da imate mesečne izveštaje da na osnovu rezultata rada cenite rad svojih saradnika, rekao je doktor Cvetanović.

Miloš Cvetanović se zahvalio gradonačelniku na lepim rećima i savetima, dodao da će se truditi da nastavi da radi još bolje i da je rad sa gradonačelnikom Cvetanovićem velika životna škola.

Inače, na početku današnjeg zasedanja šef Odeljenja za opšte poslove Gradske uprave Milan Popović obrazložio je Predlog odluke o organizovanju javne rasprave o Nacrtu odluke o organizaciji i radu mesnih zajednica, On je podvukao da će ovaj nacrt početi da se radi 16. ovog meseca, a da će javna rasprava biti održana u roku od 20 dana, odnosno 6. juna. Potreba za novom organizacijom rada mesnih zajednica proizilazi iz potrebe da se pristupi bržem rešavanju problema, ali i programima infrastrukture na veoma razuđenoj teritoriji grada Leskovca.

Categories: Društvo

Leave a Reply