Sport

LESKOVAC: Podeljeni Ugovori sportskim klubovima i organizacijama

Lokalna samouprava grada Leskovca vam je uvek i za sve dostupna, uvek ćemo vam biti stabilan partner i vaša finansijska, moralna i svaka druga podrška” poručio je gradonačelnik Goran Cvetanović prilikom dodele 107 ugovora klubovima i organizacijama u oblasti sporta vrednosti 120 miliona dinara.
,,Nama je značajno da imate bolje uslove, a za grad turističku i sportsku atrakciju, a za sve nas prostor na kom možemo da okupljamo klubove i ljubitelje sporta, ne samo iz Srbije, nego i šire. U uređenje sportskih hala, terena i igrališta, fiskulturnih sala u pojedinim školama, Avantura parka, od kako sam preuzeo odgovornosst sa svojim timom, uloženo je preko 200 miliona dinara,“ kazao je gradonačelnik Cvetanović i dodao da će na Dan Svetog Save 296 mladih talenata, među kojima i sportisti da bude nagrađeno sa 8,8 miliona dinara. Kako je istakao citirajući našeg teniskog asa, najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, pobednik je onaj koji veruje u sebe i u pobedu, .
U ime sportskih klubova i organizacija zahvalili su se na podršci lokalnoj samoupravi Danica Ćirković, kapiten OK Leskovac i Lazar Spasić, trener KK Zdravlje.
Ulaganje u sportske klubove i u sportsku infrastrukturu je investicija za budućnost sporta, a značajna je i u zdravstvenom smislu. Investicija stadiona koji vredi 2,5 milijarde dinara, pokazuje kolika je podrška Vlade Republike Srbije gradu Leskovcu, istaknuto je ovom prilikom .

Categories: Sport

Leave a Reply