Hronika

Povredjeni vlasnik ovaca kod Vranja za sada stabilno

Valja, medjutim reći da je više ovaca usmrćeno u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak predveče dogodila u selu Pavlovac kod Vranja. Prema podacima Policijske uprave Vranje, saobraćajna nesreća se dogodila oko 17 časa na državnom putu 2. A reda u selu Pavlovac. Vozeći iz pravca Neradovca prema Davidovcu ‘’golf’’ bujanovačkih registarskih oznaka je udario u stado ovaca koje se kretalo kolovozom.

Tom prilikom, usmrćeno je više ovaca, kažu iz policije, ne precizirajući koliki je tačno taj broj.

Prema detaljima uviđaja, pretpostavlja se da se jedna od ovaca, od siline udara, odbila i udarila u čobana starog 57 godina, koji je zadobio teške telesne povrede.  

Njemu je medicinska pomoć pružena u Zdravstvenom centru (ZC) Vranje, nakon čega je, zbog težine povreda, transportovan u Klinički centar u Nišu. Stradala su i dva sa ovčara koja su čuvala stado. Po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, uviđaj na licu mesta su obavili pripadnici saobraćajne policije, a tužilaštvo će, na osnovu dalje istrage, odlučivati o narednim koracima.

Inače, kako se nezvanično saznaje, oba aktera ove nesreće su podvrgnuti alko-testu i bili negativni, tako da alkohol nije uzrok ovog incidenta.

Categories: Hronika

Leave a Reply