Sport

Nedžad Ibrahimpašić sahranjen sa zastavom Jugoslavije, šalom Partizana i Želje

Nedžad Ibrahimpašić, sportski menadžer i trener, koji je preminuo pre tri dana nakon duge i teške bolesti, sahranjen je danas na groblju Bare.

Nekoliko stotina prijatelja ispratilo je na poslednji ispraćaj Nečka, koji je celi život bio u sportu – talentovani prijeratni odbojkaš i košarkaš, te strastveni navijač beogradskog Partizana I Želje, pišu Sportske. Sahranjen je sa zastavom Jugoslavije šalom Partizana I zastavicom Želje, uz jugoslovensku himnu “Hej, Sloveni” i pesme Davorina Popovića I Indexa i Lea Martina.

Na sahrani se okupio veliki broj sportskih radnika, trenera, sadašnjih i bivših igrača, navijača… Poslednjem ispraćaju Nedžada Ibrahimpašića prisustvovali su, između ostalih, Amar Osim, Nijaz Brković, Kemal Alispahić, Džemo Bisić, Samir Avdić, Vedin Musić, Omer Joldić, Samir Bekrić, Nermin Jamak, Dženan Hošić, Almir Memić…

Nedžad Ibrahimpašić je bio retko dobar, plemenite duše i rado viđen u svakom društvu. Porodica, Partizan i Željo bile su njegove najveće ljubavi.

Potiče iz sportske porodice, otac mu je bio jedan od najboljih igrača banjalučkog FK Borac i jugoslovenski fudbalski sudija. Izvor-foto: Agencije i portali

Categories: Sport

Leave a Reply