Društvo

Sastanak Vučića sa stranačkim odborima – Više hiljada članova SNS prisustvovalo skupu u Nišu

Obraćanjem predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u Nišu je večeras u 18.00 časova počeo sastanak stranačkih odbora centralne Srbije i Kosova i Metohije, potvrđeno je Tanjugu u SNS.

Na početku obraćanja je rekao da su se članovi SNS sakupili kako bi se dogovorili oko stranačkih zadataka.

– Kad izađemo svako od nas treba da zna šta su mu zadaci i da se bori za svoju stranku i za svoju zemlju – rekao je lider SNS.

Sastanku prisustvuju članovi odbora naprednjaka iz 17 okruga centralne Srbije i sa Kosova, kao i članovi Predsedništva stranke.

Skup se održava u prepunoj hali Čair u kojoj je najmanje 5 000 članova stranke, a bez prisustva medija.

Veliki broj pristalica Srpske napredne stranke okupio se već oko 16 sati kod hale „Čair“ kako bi sačekali Vučića i potom prisustvovali stranačkom skupu.

Vučić je u halu „Čair“ ušao uz gromoglasan aplauz svih prisutnih. Članovi i simpatizeri SNS pristižu sa svih strana i velike su gužve nastale na ulaznim vratima hale. Skupu prisustvovuju članovi i pristalice SNS iz Niša, Pirota, Aleksinca, Svrljiga, Leskovca, Prokuplja, ali i sa KiM. Hala je već sat vremena pre početka skoro bila puna.

On je za tv Pink rekao da će u petak imati sastanke sa stranačkim predstavnicima iz centralne Srbije i sa KiM, a u subotu sa severa, iz Vojvodine i Beograda.

Kaže da će da se bore i neće da potcenjuju protivnike, za koje je rekao da se služe samo psovkama i ucenama. – Ucenjuju celu Srbiju, a imaju bolje uslove nego sto smo mi ikada imali – rekao je Vučić, a na pitanje o tome da ne žele dijalog kaže ako hoće hoće, ako neće neće.

– Za nas je važno da se spremamo i da osiguramo našu poziciju. To težak posao pred nama i moramo da radimo ako hocemo da se Srbija razvija – naveo je Vučić.

Categories: Društvo

Leave a Reply