Društvo

Vranjanac našao novčanik ispred pošte i vratio vlasnici

Penzioner Aleksandar Sofrenović iz Vranja, pronašao je danas novčanik pun novca i dokumentacije i vratio ga vlasnici. Kako je ispričao predstavnicima’’sedme sile’’ on je biciklom došao do glavne pošte u Centru Vranja i u blizini bankomata pronašao novčanik. Pošto je krenuo da podigne penziju došao je do šaltera ne pogledavši šta ima u novčaniku.

– Samo sam sklopio novčanik koji je bio otvoren i razmišljao da čim završim posao pogledam da li ima neka adresa na koju mogu da vratim novčanik – ispričao je sedamdesetogodišni Aleksandar.

Dok je on čekao na šalteru, čuo je da se pojavila žena koja se jadala da joj je nestao novčanik. Ona je tom prilikom molila obezbeđenje da pregledaju sigurnosne kamere jer je bila sigurna da je novčanik ostavila kod bankomata. – Ja sam joj prišao i pitao da li je njen novčanik. Žena je bila presrećna, nudila novac, zahvaljivala se, ali ja nisam ništa hteo. Ja bih svakako vratio taj novčanik ili bilo koji drugi, imam i decu i unuke ne treba mi ništa tuđe – ispričao je medijima Aleksandar. Vlasnica novčanika kaže da joj je verovatno u žurbi ispao novčanik nakon što je podigla novac na bankomatu i da joj je najteže bilo što joj je u novčaniku i njena i detetova dokumentacija.

Categories: Društvo

Leave a Reply