Sport

I TOGA IMA: Možda niste znali da je po Izvršnom odboru i Skupštini zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije GFK Dubočica iz Dubočice?!

Sve će vam biti jasno kada pogledate izveštaj sa ovih foruma objavljenih na sajtu ovih institucija (organizacija). Mišljenja smo da nikakav komentar nije potreban. Pa pogledajte.

Danas su u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održane redovne sednice Izvršnog odbora i Skupštine Zajednice Super lige i Prve lige Srbije kojima je predsedavao Predsednik Zajednice Lazović Dragomir. Sednicama su prisustvovali predstavnici svih klubova članova Zajednice osim predstavnika FK Vojvodina, FK Radnički Niš i FK Kabel.

U skladu sa ostvarenim sportskim rezultatima i plasmanom u Prvu ligu Srbije novi članovi Zajednice postali su FK TIMOK 1919 iz Zaječara i FK MLADOST iz Novog Sada. Članstvo u Zajednici prestalo je klubovima FK RADNIČKI iz Pirota, GFK DUBOČICA iz Dubočice, FK DINAMO iz Vranja, FK BORAC 1926 iz Čačka, FK TRAJAL iz Kruševca, GFK JAGODINA iz Jagodine, FK ZEMUN iz Beograda, FK SLOGA iz Kraljeva koji su ispali iz Prve lige Srbije.

Categories: Sport

Leave a Reply