Sport

ŽELJKO OBRADOVIĆ SE VRATIO U PARTIZAN! Najtrofejniji trener Evrope 3 godine u VOLJENOM KLUBU!

Sve za ljubav, sve za Partizan, pevao je nedavno Željko Obradović na jednoj proslavi, a sada je pokazao da se ne radi samo o tekstu pesme.

Najtrofejniji evropski stručnjak u naredne tri godine vodiće crno-bele, pošto je, kako eksluzivno saznaje Kurir, postigao dogovor sa svim bitnim stranama u celoj priči. Ono što se nedeljama najavljivalo i što je ličilo na bajku ili naučnu fantastiku, postalo je stvarnost! Željko se vratio!

Ovo znači da je Partizan u mogućnosti da za narednu sezonu obezbedi budžet i napravi respektabilan tim koji bi se borio za titulu na svim frontovima, a prema našim saznanjima radi se o višemilionskoj svoti. Jasno je da Obradović sigurno ne bi pristao da dođe u klub koji nema najviše ambicije.

Predsednik Ostoja Mijailović je doveo sportskog direktora Zorana Savića kako bi se Partizan što pre vratio na staze stare slave. A poznato je da su Savić i Obradović u veoma dobrim odnosima, te se može očekivati da zajedničkim snagama poguraj crno-bele ka svetloj budućnosti i ka, zašto da ne, samom vrhu evropske košarke. Željko Obradović je godinama unazad pratio dešavanja u klubu koji neskriveno voli svim srcem i u njemu se polako rađala ideja da se vrati na klupu crno-belih. Kada mu se konačno smučilo da gleda propadanje kluba koji je doveo do titule prvaka Evrope ,uzeo je godinu dana pauze kako bi izbliza i bez drugih obaveza mogao da se uveri kakvo je pravo stanje i na koji način može da pomogne Parizanu. A kada se uverio, krenulo se sa pregovorima, koji su završeni rukovanjem, pa je ostalo još samo da se stavi potpis na ugovor.

Nakon što je odjeknula prava košarkaška „bomba“, iz Partizana stiže pojašnjenje.

Kako je ranije danas preneo „Kurir“ Željko Obradović se vratio u Partizan i potpisao trogodišnji ugovor sa srpskim velikanom. Ipak, sportski direktor crno-belih dematnuje celu priču. 

– Apsolutno nismo sve završili. To nije istina. Pričamo sa Obradovićem, ali su pregovori daleko od gotovih – rekao je Zoran Savić.

Dakle, najbolji evropski trener još uvek nije zvanično stigao u Partizan, ali šanse da se to dogodi postoje. Izvor-foto: Agencije i portali

Categories: Sport

Leave a Reply