Društvo

Gradonačelnik Cvetanović predstavio nove kandidate Gradskog veća i svoju novu zamenicu

Gradonačelnik Leskovca dr sci med Goran Cvetanović danas je u sali Skupštine grada Leskovca predstavio kandidata za zamenika gradonačelnika i kandidate za članove Gradskog veća grada Leskovca čije će imenovanje predložiti sutra na desetoj sednici Skupštine grada

Umesto dr Ane Janković Stojanović dosadašnje zamenice gradonačelnika Leskovca dr sci med Gorana Cvetanovića predložena je dr Lidija Dimitrijević, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, dok su za nove članove Gradskog veća predloženi i predstavljeni Andrija Atanasković koji je do sada obavljao funkciju pomoćnika gradonačelnika, diplomirani tehnolog Vladanka Stamenković i doktorant na Ekonomskom fakultetu Jelena Stanković.

Dosadašnja zamenica gradonačelnika dr Ana Janković Stojanović kao uspešni internista vraća se u Opštu bolnicu, dok će Srećko Stamenković biti asistent na Visokoj akademiji strukovnih studija Južna Srbija, a Slobodan Glišić odlazi u Beograd gde će biti profesor na Visokoj zdravstvenoj strukovnoj školi. Dosadašnja gradska većnica dr Aleksandra Milovanović vraća se na svoje radno mesto doktora u Opštoj bolnici.

Gradonačelnik Goran Cvetanović se zahvalio dosadašnjim članovima svog tima i naglasio da su dali nemerljiv doprinos u realizaciji raznih infrastrukturnih, privrednih, kulturnih, sportskih i drugih projekata značajnih za razvoj grada.

Cvetanović je naglasio da se timski rad ogleda i u stalnim konsultacijama i prihvatanju konstruktivnih ideja što ilustruje i činjenica da je za naš grad zainteresovan sve veći broj domaćih i stranih investitora.

Cvetanović je zaključio da Leskovac postaje grad dobre prakse u svim oblastima i izdvojio oblast socijalne zaštite za šta je juče Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja opredelilo 17 miliona dinara, ali i ne manje uspehe koje grad postiže na  polju sporta i kulture, a to ilustruje činjenica da je FAPOR uvršten u festival od nacionalnog značaja.

Konačnu odluku o novim kadrovskim rešenjima doneće Gradska skupština na sutrašnjem zasedanju.

Categories: Društvo

Leave a Reply