Sport

DRUGI PIŠU: ’’UDBA ne miruje’’ – Takuma Asano nije više fudbaler Partizana

Opšte je poznata ona narodna ‘’ da se iz daleka mnogo bolje vidi nego iz neposredne blizine’’. Tako se dogodilo da su mnogo ranije i otvorenije reagovali na odlazak Takume Asana mnogobrojni navijači Partizana iz Severne i Južne Amerike, medju kojima ugledni farmer iz Argentine poreklom iz Srbije koji poseduje stado od oko 30.000 krupne stoke, ali iz skoro svih tačaka zemljine kugle. Iz pristojnosti, poštovanja i uvažavanja nismo u prilici da objavimo pisanje portala, sajtova TV, radio i drugih sredstava informisanja i komuniciranja, ali i reagovanja i komentare, osim jednog iz Velike Britanije u kojem se kaže: ‘’UDBA ne miruje’’. Inače, valja reći: Takuma Asano nije više fudbaler Partizana  objavio je klub iz Humske. Japanski krilni napadač svojevoljno je napustio crno-bele koji će podneti tužbu protiv njega zbog neosnovanog odlaska i kršenja odredbi ugovora. „Fudbalski klub Partizan obaveštava javnost da je igrač Takuma Asano svojevoljno napustio klub, čime je prekršio postojeći ugovor o profesionalnom igranju. FK Partizan će preduzeti sva pravna sredstva i pred nadležnim organima FIFA podneti tužbu protiv igrača usled neosnovanog odlaska i kršenja odredbi ugovora“, navodi se u saopštenju kluba iz Humske. „Očito je da je igrač postupio ishitreno, ne samoinicijativno, već po inputu nekoga ko misli da ima onoliko prava koliko ima moći. Stoga, FK Partizan odbacuje kao neosnovane i ucenjivačke sve eventualne izjave igrača Takume Asana u vezi sa njegovim statusom“, dodaje se.

Važno je: Takuma Asano više nije fudbaler Partizana. Japanski fudbaler koji je za kratko vreme osvojio srca svih navijača crno-belog kluba na društvenim mrežama je objavio da napušta Humsku.

On je na Instagramu objavio da odlazi iz Partizana zbog velikih dugovanja, kašnjenja plata i nepoštovanja od strane kluba.

Categories: Sport

Leave a Reply