Društvo

ISTINA ILI LAŽ? Od ‘’cipelića’’ do ‘’pikslića’’

Po tradiciji ne smiruju se političko-porodične strasti u varošici na Jablanici i Šumanki. I ovoga puta Lebane je ‘’uzdrmano – gadjanja cipelom i pikslom (pepeljarom)’’. Od sinoć I rano jutros bruje brojni sajtići, portalčići i agenčići ‘’projektno (su)finansirani’’ da je, navodno, protiv predsednika opštine Lebana Ivana Bogdanovića podneta sinoć krivična prijava za fizički napad na rođaku Jasminu s kojom živi u istoj kući,

Krivičnu prijavu protiv Bogdanovića podneo je Bojan Jović, Jasminin surprug, žene koju je, navodno, Bogdanović sa terase gađao i pogodio staklenom pikslom. Inače, Jović je pre nekoliko dana smenjen sa mesta direktora Turističke organizacije Lebane. U lebanskim pravosudnim organima je potvrdjeno medijima da se na slučaju radi, ali da predmet još nije prosleđen tužilaštvu.Nezvanično, incident se dogodio juče oko 16 sati u dvorištu porodice Jović, koja deli kuću sa Bogdanovićevima.

Prema izjavi Bojana Jovića i kazivanju uznemirenih mnogobrojnih komšija haos je, navodno, počeo kada je Ivan Bogdanović sa terase u mom dvorištu gađao je pikslom od punog stakla moju Jasminu. Povredio joj je ruku. Trenutnmo smo u policiji i dajemo izjave. Policija je bila na lice mesta i odnela dokazne predmete“, napisao je Bojan Jović u zajedničkoj viber grupi, što je potvrdio i policiji „Da moja supruga nije podigla ruku videvši kako neki projektil leti prema njoj, ta teška staklena piksla bi je udarila u glavu, mi današnji dan trebamo da slavimo, jer da je udarena u glavu ko zna da li bi preživela“, izjavio je Bojan Jović. Povrede su okarakterisane kao lakše.  Bojanova supruga je vrištala i tražila pomoć od supruga, a posle kratkog vremena došla je policija i hitna pomoć. Ne znamo kome su pružali pomoć, mislimo da su ih obe porodice zvale“, pričaju komšije. Inače, pored Ivanu Bogradoviću, Bojan Jović je podneo prijave i protiv njegove supruge za koju tvrdi da je izazvala incident, zatim protiv tasta Ivana Bogdanovića Gorana Jovića, kao i protiv njegove supruge. Bojan i Goran Jović su rođena braća.

Categories: Društvo

Leave a Reply