Društvo

LESKOVAC: Imenovanje direktora JKP-a

Na 9. sednici skupštine Grada Leskovca, koja se završila jutros rano, oko tri sata , bilo je i određenih kadrovskih imenovanja. Nakon ostavke Emine Jovanović na mesto direktorke Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju postavljena je, na predlog Odborničke grupe „Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma“ Anđela Kostić Minić, profesor engleskog jezika i književnosti. Ona će ovu ustanovu voditi u narednom periodu kao vršioc dužnosti direktora.

I Apoteke Leskovac više nemaju vd direktora Živorada Denića, koji je podneo ostavku. Na ovu funkciju su odbornici imenovali Sunčicu Stojanović, diplomiranog farmaceuta, a predlog je potpisala odbornička grupa „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Zbog ovog imenovanja Stojanovićeva više neće biti član Upravnog odbora Apoteka Leskovac, a na to mesto će biti postavljen Živorad Denić

Nove stare direktore, jer su prevedeni iz vd stanja, su dobili JKP „Toplana“ (Novica Stojanović), JKP „Komunalac“ (Vladimir Sinadinović), JKP „Vodovod“ (Staniša Ristić), JP „Dom“ (Dragan Stojiljković) i JP „Pijaca“ (Milan Stojković).

Categories: Društvo

Leave a Reply