Društvo

DRUGI PIŠU: Peru sudi Covidu 19

Uprkos tome što je Svetska zdravstvena organizacija prošle godine “potvrdila” da je koronavirus životinjskog podrekla i dalje postoji mišljenje vezano uz to da je COVID-19 stvorio čovek.

Vrhovni sud u regiji Ica u Peruu istražuje rezoluciju lokalnog suda, tvrdeći da su COVID-19 izmislile “kriminalne elite”. “Naložili smo preliminarnu istragu glavnih sudija kaznenoga žalbenog veća Chincha i Pisca kako bismo prikupili dokaze koji će pomoći utvrditi prisutnost ili odsutnost navodnih kršenja”, izjavio je Vrhovni sud Ica u poruci objavljenoj na svojoj Facebook stranici.

Istraga dolazi nakon što se sud Chinch i Pisco navodno predomislio kako bi opravdao peticiju za produženje istražnog zatvora u jednom kaznenom predmetu zbog nepredvidive prirode koronavirusa, koju su stvorile “kriminalne elite koje dominiraju svetom”.

“Nijedna svetska vlada, fizičke i pravne osobe, niti odbrana optuženika ne mogu tvrditi da ova pandemija ima kvalitet biti predvidljiva, osim stvaralaca novog svetskog poretka, koji su to rešavali i nastavljaju to činiti s krajnjom tajnošću u svom okruženju i globalnim korporacijama”, ranije je utvrdio sud.

”Tako je lako poverovati pogotovo kad je jednostavno objašnjenje ove pandemije, da iza nje stoji neko zlo, nekako lakše od toga da stoji biologija, koja je zapravo nekako komplikovana. Stoga istinu moramo učiniti zanimljivijom. Moramo stvari označiti istinom”, istaknuo je Gates u intervjuu za “The Daily Show” Trevora Noaha u studenom 2020 N.N. logicno.

Categories: Društvo

Leave a Reply