Društvo

DRUGI PIŠU 2020: Srbi i Hrvati najgori na svetu, tvrde francuski novinari. Ajde?

Upravo smo dobili informaciju iz Francuske kako tamošnji mainstream mediji “plaču” da su samo Srbija i Hrvatska “gore” od Francuske gde su prihvaćanja vakcina protiv Covid-19.

Prema statistikama koje, s tugom i suznim očima, prezentiraju francuski mainstream novinari i stručnjaci televizije CNEWS, najveći procenat osoba koje se nameravaju vakcinisaiti stiže iz Vijetnama, Indije, Kine i Danske, a “najgore” države na svetu su Srbija i Hrvatska u kojima samo 40% želi primiti vaqkcinu.

Iskreni da budemo, bolju vest nismo mogli primiti. Srbi i Hrvati su za Zapad “loši”, a za nas su i više nego dobri, jer osete manipulaciju političara koji obmanjuju svoje birače u talu s farmaceutskom industrijom i financijskim sektorom.

Hrvatski političari i stožeraši su do jučer govorili da će se javno vakcinisati i ličnim primerom pokazati da je vakcina bezopasna, a već danas “velikodušno” prepuštaju svoju dozu starijim osobama. Neki su u međuvremenu dobili alergije, a neki i antitiela za koja su do juče tvrdili da ne postoje kod koronavirusa.Izvor-foto: Nermin N.logicno, Agencije i portali

Categories: Društvo

Leave a Reply