Društvo

Predstavljen i podeljen najnoviji broj SNS Informatora

Danas je u centru Leskovca promovisan i podeljen najnoviji broj SNS Informatora. U najnovijem broju SNS Informatora dominira izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će ubrzo početi vakcinacija protiv coronavirusa. Značajno mesto u ovom broju dat je i zdravstvenim radnicima i nagradama od po 10.000 dinara njima koji su heroji u borbi sa ovom epidemijom.U SNS Informatoru prostor je dat i povećanju plata i penzja u narednoj godini, kao i jednokratnoj pomoći penzionerima od po 5.000 dinara

Srbija ima najveći ekonomski rast u celoj Evropi piše ovo stranačko glasilo, a za narednu godinu predviđa se rast BDP-a u iznosu od 5 odsto.

Intervju broja je razgovor sa Jorgovankom Tabaković, guvernerkom Narodne banke Srbije, a na stranicama lista čitaoci mogu pročitati sve što je vezano i za sahranu patrijarha Irineja.

U posebnom odeljku SNS Panorama prostor je dat svim događajima na lokalu širom Srbije. Posebno mesto zauzeo je i Leskovac gde se piše o stranačkoj slavi, obeležavanju Dečje nedelje, raznim humanitarnim akcijama, aktivnom radu članica Foruma žena i infrastrukturnim projektima koji su realizovani na teritoriji celog grada.

Ministar Siniša Mali razgovarao je sa gradonačelnikom Cvetanovićem o kapitalnim projektima u Leskovcu. Asfaltirana je ulica Ivana Milutinovića, rekonstruisana vodovodna mreža u Prvomajskoj ulici, izgrađena atmosferska kanalizacija u Zelenoj zoni. Povom Svetskog dana belog štapa gradonačelnik je priredio prijem za članove Saveza slepih i slabovidih, kao i za decu iz PU Vukica Mitrović i za preduzetnike,kazao je ispred Unije mladih Filip Cvetković .

O svemu ovome i mnogim drugim događajima možete se detaljnije informisati u novom broju SNS Informatora.

Categories: Društvo

Leave a Reply