Društvo

Da li se Tom Cruise odrekao kontroverzne vere kako bi nakon osam godina mogao videti kćerku!?

S. Cruise (14), kćerka slavnog glumca Toma Cruisea, svog oca nije videla godinama, a tačnije od kada su se njeni roditelji rastali 2012. godine.

Iako je Tom svih ovih godina imao pravo viđati kćerku 10 dana u mesecu, kao požrtvovnom scijentologu vera mu je to branila jer S. Cruise nije scijentologinja.

A upravo je Tomova opsednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Katie koja je pre osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i dete.

No, strani mediji ovih dana pišu da je glumac napustio scijentološku crkvu zbog kćerke.

Nakon što je naišao na njenu novu fotografiju, shvatio je da se želi ponovo viđati s njom i navodno se odrekao scijentologije, otkrio je izvor blizak glumcu za In Touch Weekly.

– Video je koliko je odrasla i to je sve promenilo. Tom je žrtvovao najvažnije stvari u svom životu zbog scijentologije i ako bi je se ikada odrekao to bi bilo zbog njegove kćerke – objasnio je izvor.

Iako kćerku nije vidio osam godina, Tom joj je navodno redovno slao pisma koja je njena majka skrivala. No, pre nekoliko meseci u javnost je procurila informacija o tome kako je S.Cruise pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželela videti s njim. Izvor-foto: Agencije i portali

Categories: Društvo

Leave a Reply