Društvo

DILEME: Svetski naučnici RAZJAŠNJENJE o Covidu -19

Uveliko se rasplamsava rasprava medju stručnjacima o tome šta se dešaca oko Covida 19. Nauka je, očigledno, podeljena ali uz napore da se sazna sve o ovoj pošasti našeg doba. Udruženja medicinara iz pedesetak zemalja u svetu su poslala zajedničko pismo kako bi izneli svoj stav i mišljenje. Name, kako stoji u informaciji koju su objavile brojne svetske agencije i portali Nemački lekari nisu se povinovali zakonu svetske zdravstvene organizacije SZO, koji nalaže da se ne rade obdukcije preminulih od Korona virusa i ustanovili su da ovo NIJE VIRUS, već BAKTERIJA koja izaziva smrt?! Ona dovodi do stvaranja krvnih ugrušaka i smrti pacijenta.

Nemačka pobeđuje takozvani COVID-19, koji nije ništa drugo do “široko rasprostranjena intravaskularna koagulacija“ (tromboza).

„A način da se nosimo sa tim, odnosno njegovim lečenjem, je pre svega ASPIRIN, kao antikoagulans.” 

Ovu senzacionalnu vest za ceo svet pripremili su nemački lekari obdukcijom leševa koje je proizveo COVID-19. Takođe, prema nemačkim patolozima, nikada nisu bile potrebnemehaničke ventilacije i jedinice za intenzivnu negu. CSecha u Nemačkoj započela je promenu  protokola, “KO je identifikovao i uklonio globalnu pandemiju – NEMAČKI POZIV”.

Lek je već bio poznat, ili SZO o tome nije obavestila Kineze. Za SZO je to samo BIZNIS.Izvor: Agencije i portali NEMAČKA, Ministarstvo zdravlja.

COVID-19 nije virus, kako su nas naveli da verujemo.

To je bakterija koja, izaziva upale i hipoksiju. Sve što je potrebno, to je da uradite sledeće:

Uzmite Aspirin 100 mg i Apronaks ili Paracetamol.

Zašto? Jer je dokazano da COVID-19 zgušnjava krv, stimulišući osobu da razvije trombozu.

Jer krv nije zasićena kiseonikom pa se zgušnjava, a protok u srcu i plućima usporava, osoba ne može da diše i brzo umire.

U Nemačkoj su prekršili protokol koji je preporučila SZO i uradili obdukciju tela (leša) preminulog od COVID-19. Kada su otvorili telo, ruke, noge i druge delove tela, shvatili su da u venama ima zgrušane krvi.

Sve vene i arterije bile su ispunjene krvnim ugrušcima ometajući normalan protok krvi dopiranje kiseonika u sve organe, a najviše u mozak, srce i pluća i usled toga pacijent na kraju umire. 

Već znaju za ovu dijagnozu, a Nemačko Ministarstvo zdravlja odmah je promenilo protokole lečenja za COVID-19 i počelo da prepisuje 100 mg Aspirina i Apronaksa svojim zaraženim pacijentijma. 

REZULTAT: Pacijenti su počeli da se oporavljaju i pojavila su se poboljšanja.  

Ministarstvo zdravlja pustilo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.

Znamo da su sve vlade sveta obavezne da se pridržavaju preporuka SZO. Izvor-foto: Agencije i portali

Categories: Društvo

Leave a Reply