Društvo

LESKOVAC: Zbog nepovoljne epidemiološke situacije GG Zajedno za Leskovac nisu prisustvovali radu lokalnog parlamenta

Neodgovorno je ponašanje da se za danas zakaže sednica lokalnog parlamenta i to u trenutku kada je samo tokom jučerašnjeg dana u Srbiji bilo oko 5.000 zaraženih koronavirusom, kazao je šef odborničke grupe ove Grupe građana Nenad Zdravković.On je dodao da bi ova grupacija imala razumevanje da se na dnevnom redu zasedanja nalaze vitalna pitanja pre svega vezana za sprečavanje zaraze koja uzima sve više maha.

Odbornik Nebojša Cakić osvrnuo se na štetnost ugovora koji se našao na današnjem dnevnom redu skupštinskog zasedanja, a odnosi se na privatno javno partnerstvo vezano za izradu led rasvete. On je kazao da se ova tačka već jednom našla pred odbornicima i da je nakon ukazivanja na štetnost po interes grada na inicijativu odbornika GG Za Leskovac zajedno skinuta. Cakić je dodao da je ova tačka ,,nezakonita,, jer Predlog odluke nije overio potpisom gradonačwelnik Leskovca,

Cakić je dodao da je firma koja je predviđena za izvođenje radova oko postavljanja LED rasvete u Leskovcu u statusu mirovanja o čemu je obaveštena i stručna javnost. On je najavio da će GG Za Leskovac zajedno morati da podnese krivične prijave ukoliko se pristupi izvšenju ovog posla.

Categories: Društvo

Leave a Reply