Društvo

OPREZ: Redovni pregled tunela Manojle i Predejane

JP „Putevi Srbije“ najavilo je da će se, od 10. do 12. novembra ove godine, obavljati redovni periodični servisni pregledi tunelske opreme u tunelima Predejane i Manojle na Koridoru 10, kroz Grdeličku klisuru.

Prema najavama, od utorka do četvrtka biće obustavljen saobraćaj u dva tunela, “Predejane” i “Manojle” na Koridoru 10 iz pravca Leskovca.

Na deonici Koridora 10 nedeljama već traju radovi na popravci asfalta pa vozila koriste, praktično, samo jednu traku.

Putevi Srbije su najavili da će se od 10.11.2020. do 12.11.2020.godine izvoditi redovni periodični servisni pregledi tunelske opreme i sistema u tunelima „Predejane“ i „Manojle“, na delu državnog puta I A reda broj 1.

Tokom izvođenja redovnih servisnih pregleda 10.11.2020.godine, planirano je da se u periodu od 10 do 18 časova, obustavi saobraćaj u desnim cevima tunela „Predejane“ i „Manojle“, a za to vreme saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz leve cevi tunela.

Tokom izvođenja redovnih servisnih pregleda 12.11.2020.godine, planirano je da se u periodu od 08 do 16 časova, obustavi saobraćaj u levim cevima tunela „Predejane“ i „Manojle“, a za to vreme saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desne cevi tunela.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.  

Categories: Društvo

Leave a Reply