Društvo

Širom sveta pa i u Sloveniji narod više ne podnosi “korona mere“

Sve više sveta (Berlin, London, Pariy, Varšava, Prag, Milano..) se buni protiv nametnutih mera. Juer posle podne u Sloveniji, protestanti su izašli na Trg republike gde ih je dočekala policija.

Naravno, kao i svuda, mediji govore o “agresivnim” protestantima koji napadaju policiju, nastojeći što pre stigmatizovati protest i sprečiti njegovo širenje. Policija Slovenije upozorava da su protesti zabranjeni zbog navodno katastrofalne korona situacije. “Pravo na okupljanje i slobodu izražavanje ne dovodimo u pitanje”, tvrde iz policije, međutim uvedene mere to spečavaju.

Već sada cure informacije o mera koje će se produbiti do aprila sledeće godine, a opsadno stanje uskoro više neće morati prolaziti preko parlamenata država, nego će se dodati kao zakon, što će vladama omogućiti uvođenje opsadnog stanja kada god požele. Zapadne demokratije su se definitivno pretvorile u totalitarna društva.

Molimo naše čitatelje iz Evrope i sveta za dodatne informacije, pošto nemamo poverenja u ono što čitamo u mainstream medijima. L.R. logicno, Agencije i portali   

Categories: Društvo

Leave a Reply