Društvo

Koalicija “Za budućnost CG“ u Kotoru: Naša budućnost je u našim rukama

Koalicija „Za budućnost Crne Gore” nastavila je pobedničku kampanju u Kotoru, i tom prilikom je ocenjeno da je ovom kraju za ekonomski oporavak neophodno jedinstvo poljoprivrede, turizma i industrije, dok je DPS uništio sve troje.

,,Dijeljenje je nešto što su zaboravili oni na vlasti, oni samo sabiraju za sebe, a mi želimo da svima bude dobro”, kazao je Zdravko Krivokapić, nosilac liste koalicije Za budućnost CG.

On je obišao objekat ,,Jugooceanije“ koja je nekada bila jedna od najjačih kompanija u bivšoj Jugoslaviji.

,,Danas nema brodova, a pomorci se snalaze tako što rade za strane kompanije. Ovaj objekat predstavlja simbol propalih privatizacija u Crnoj Gori. One funkcionišu po principu ,,za prijatelje sve, za narod ništa”,  navodi Krivokapić.

On je istakao da opozicija u narodnoj koaliciji djeluje jedinstveno i saborno i da svi imaju među glavnim ciljevima povlačenje Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Nosioci lista koalicije ,,Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić i koalicije ,,Za budućnost Kotora” Dejan Vukšić istakli su da je naša budućnost u našim rukama i da je ne smijemo prepustiti bilo kome.

“To je naš sveti zadatak i najbolje ćemo odgovoriti tako što ćemo na izborima 30. avgusta zaokružiti ,,Za budućnost Crne Gore“ – broj 9, a ,,Za budućnost Kotora“ -broj 6”, poručili su. Izvor-foto: In4S

Categories: Društvo

Leave a Reply