Hronika

VRANJE: Pretučen vlasnik kafića i zapaljen mu automobil

U četvrtak 14. avgusta, oko 2 sata posle ponoći, u Ulici Đure Salaja u Vranju napadnut je muškarac M.S. iz Vranja od strane tri nepoznate osobe naoružane šipkama, kaže se u odgovorima Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Vranju na pitanja redakcije Vranje News.

– Navedena lica sačekala su ga sakrivena i kada je parkirao svoje vozilo marke „mini moris“ šipkama su krenuli na njega, da bi on pokušao da se vrati u vozilo i udalji sa lica mesta, ali je u tom trenutku jedan od napadača razbio prozor na vozilu i ubacio zapaljenu baklju.

Oštećeni je uspeo da napusti vozilo koje je potom u potpunosti izgorelo – navodi u pismenom saopstenju OJT. M.S, inače ugostitelj odnosno vlasnik. U vozilu se nalazio njegov mobilni telefon, kao i novac koji su u požaru izgoreli.Dežurni zamenik OJT naložio je policiji da se obavi uviđaj na licu mesta u uzme snimak sa video nadzora, te da se nastavi rad na otrkivanju NN izvršilaca krivičnih dela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti. Motivi napada za sada su nepoznati. Istraga je u toku.

Categories: Hronika

Leave a Reply