Hronika

Nikolina Pišek izbačena iz Vile u Hrvatskoj “Četnička ku*va koja puši srpski k…. neće ući u moju kuću ni za 15 života”

Voditeljka Nikolina Pišek, kako tvrdi, imala je problema na letovanju u Kaštelu i da je iz vile, zajedno sa svojom porodicom isterana na ulicu. Ona je za sve okrivila vlasnika objekta u kojem je boravila.

Uredno smo sklopili ugovor s agencijom i platili pola iznosa unapred, ni ne sluteći da ćemo biti isterani, poniženi i pokradeni”, rekla je Nikolina za “Slobodnu Dalmaciju“.

Ona je nakon toga na Instagramu objavila kratku poruku.

“Rok me bejbe! Koji je najbolji vic o Hrvatima i Slovencima?Da od tri postojeća slovenska kriminalca na svijetu naletiš na jednoga!”, napisala je Nikolina.

“Nadam se da ćete uzeti advokate”, napisao je Nikolini jedan pratilac na Instagramu.

Inače, vlasnik vile je negirao krivicu.

“Uništavali su mi kuću. I premda sam ih na to stalno upozoravao, nisu prestajali, a na kraju su mi još i zapretili. Uvijek se trudim oko gostiju, nikada prije, ponavljam, nikada ni sa kim nisam imao problema”, rekao je on.

Nikolina je za pomenuti list rekla da su dvanaestog dana boravka u noći s četvrtka na petak, 30. na 31. jula, ona, porodica i prijatelji, izbačeni,na ulicu, prilikom čega je njen suprug Vidoje Ristović napadnut od strane vlasnika vile R. G. Nikolinina kći Hana zbog stresa je pala u nesvijest i završila na Hitnoj, a iz vile im nikad nisu vraćene stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra.

Tog je dana Vidoje imao sastanak sa advokatom, dok je Nikolina s ostatkom porodice i prijateljima bila na večeri. Kad su se malo iza ponoći vratili u vilu, imali su šta i vidjeti. Pred rampom su ih dočekala dva naoružana pripadnika obezbjeđenja i ispred njih bilo je crveno vozilo bez registarskih tablica, dok su sva svetla u kući bila ugašena.

– Tu nam je obezbjeđenje reklo da su angažovani od strane R. G. i da nemamo prava da uđemo. Pali su povišeni tonovi, djeca su bila jako prepadnuta. U jednom trenutku Vidoje je uspio da zaobiđe pripadnike obezbjeđenja i uđe na zadnji ulaz kako bi iznio naše stvari. Vrata su bila poluotvorena, a kad je ušao osjetio je da ga neko šutira i obara na pod, R. G. mu je sedeo na leđima dok je njegova supruga vikala: “Četnička ku*va koja puši srpski k…. neće ući u moju kuću ni za 15 života”. Strašno nešto! Zvala sam policiju koja je stigla nakon 15 minuta. No, ubrzo sam po njihovom ponašanju shvatila kako poznaju članove obezbeđenja i samog vlasnika vile te da od njih neće biti nikakve koristi. Rekli su da je to privatno vlasništvo i da nas ne mogu pustiti. Deca su počela vikati: “Mama, hoćemo li umreti, ubiće nas”… Vidoje je potresen izašao, samo sam mu rekla neka vodi klince u Split kako zna i ume. Članovi obezbeđenja su pred policijom rekli da sada može ući samo jedna osoba da pokupi stvari. Ušla je prijateljica, sva u šoku, kasnije i moja kći Hana. Meni nisu dali. Preko makadama su vukle kofere do auta trpeći verbalne uvrede od strane vlasnika i supruge mu. Čak su im isključili klimu, a bilo je te večeri pakleno vruće. Hana je bila loše, psihički i fizički. Malo pre pet joj je pozlilo i pala je u nesvest, a supružnici nisu čak dozvolili bolničarima da je unesu u vozila Hitne pomoći, nego je moj prijatelj nekako ušao i na silu je onesvešćenu uveo u svoje vozilo i odvezao u bolnicu – priča Nikolina. ATV

Categories: Hronika

Leave a Reply