Društvo

I TO SE DOGADJA: Nag muškarac juri divlju svinju koja mu je ukrala laptop

Susreti sa divljom svinjom nisu retkost u Nemačkoj. Neimenovani muškarac sunčao se na jezeru zapadno od Berlina, kada je divlji vepar, koji je čest u šimarcima prestonice Nemačke, „ukrao“ kesu nudisti i naterao ga da trči za njom pred desetinama posetilaca.

Postoji nekoliko plaža i jezera širom Nemačke koje ljudima omogućavaju da plivaju ili se sunčaju bez odeće kao deo kulture tela.

Na berlinskom izletištu za nudiste došlo je do incidenta, kada su divlja svinja i dva mladunca ukrala plastičnu kesu u kojoj se nalazio laptop jednog od posetilaca izletišta.

Čovek kome su divlje svinje otele kesu sa laptopom potrčao je za njima, a na izletištu je bilo dvadesetak posetilaca, koji su posmatrali čoveka koji je uspeo da „otme“ svoje stvari.

Susreti sa divljom svinjom nisu retkost u Nemačkoj. Prošle godine evropska statistička agencija „Eurostat“ saopštila je da u EU ima oko 150 miliona divljih svinja, a 40 odsto njih može da se nađe u Španiji i Nemačkoj. U januaru 2019. godine Danska je čak započela podizanje zida od 70 kilometara duž svoje granice sa Nemačkom u pokušaju da spreči divlje svinje da prelaze granicu. Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, vidi se nag muškarac srednjih godina koji trči za divljim svinjama.To nije prvi put da životinje kradu stvari od ljudi. U Berlinu je otkrivena lisica koja je krala ljudima cipele i papuče koje su ostavljali u baštama. Izvor-foto: Agencije i portali, RTRS

Categories: Društvo

Leave a Reply