Sport

KOŠARKA Vujošević: Da svi stanu iza Šćepe

Duško Vujošević, proslavljeni trener rođen u Podgorici i legenda beogradskog Partizana, srpske, crnogorske  i jugoslovenske košarke, podržao je Kolašinca Vladu Šćepanovića koji je promovisan u novog trenera Partizana.

“Uprava, navijači, igrači moraju da stanu iza njega, a Šćepanović mora da promeni način života i totalno se posveti poslu i terenu. On je ,,partizanovac, što je vrlo važno i ako hoće da se bavi ovim poslom mora da bude maksimalno profesionalan, jer posle igračke karijere kakvu je imao ne bi trebalo da pristane da bude prosečan trener. Ja navijam da se, u neku ruku rizičan potez, pokaže kao uspešan”, kazao je Vujošević za beogradski Espreso.

Vujošević je govorio i o tome koliko je Šćepanović važan kao veliki igrač jugoslovenske i crnogorske košarke.

“Dok je igrao veoma dobro je razumeo igru, a na nekim utakmicama koje je samostalno vodio kao trener vidim da je dobro reagovao na dešavanja na terenu i donosio prave odluke. Bio je u kratkom vremenu trener Budućnosti i nadam se da je u tom periodu video što mu sve nedostaje da bi bio prvi trener. Takođe se nadam da je u ovom periodu dok je bio pomoćni trener radio na sebi da to nadoknadi”, zaključio je Vujošević. Vlado Šćepanović je najavio najviše ambicije i napad na trofeje u svim takmičenjima.

Categories: Sport

Leave a Reply