Društvo

Dejanu iz Leskovca POTREBNA POMOĆ za lečenje u inostranstvu!

Dejan Veselinović iz okoline Lekskovca mesecima vodi borbu za život. Sasvim slučajno je 2019. godine saznao da boluje od teške bolesti neoplasma maligum oesophagei (rak jednjaka) i od tada se život porodice Veselinović menja iz korena.

Za Dejana leka u Srbiji nema, već mu je predloženo lečenje u Turskoj. Međutim, porodica nema sredstva da finansira ovu preporuku lekara, i sada na sve načine pokušava da Dejanu stvori mogućnost da nastavi svoju borbu za život.

Kako njegova supruga Slađana Veselinovć kaže, sledeća terapija koju Dejan treba da primi u Turskoj je 20. jula, i porodica ima sredstva za ovu terapiju, ali ne i za sve ostale. Po prognozi lekara, svaka naredna bi bila na tri nedelje i koštala bi po 5.000evra.

-Samo za smeštaj u bolnici nam je potrebno 140 evra po danu, avionske karte su takođe jako skupe kao i sama terapija – kaže Veselinović za TV Leskovac.

Veselinovići imaju dvojicu sinova koji veruju da će njihov tata iz svega da izađe kaopobednik.

-Nadam se da će sve da prođe dobro i da će tata da ozdravi, to je naša najveća želja. Tu smo da mu pomognemo za sve što treba – rekao je jedan od sinova.

Dejanu je pomoć preko potrebna, svaki dinar njemu znači korak ka ozdarvljenju. Broj žiro-računa  170001044191900067.

Categories: Društvo

Leave a Reply