Društvo

NAŠ PREDLOG: Čisti krvotok, čuva srce i trenutno skida visok pritisak

Postoji jednostavan i vrlo efikasan recept narodne medicine, a oni koji su ga koristili tvrde kako njegova konzumacija može osigurati normalan krvni pritisak dugi vremenski period.

RECEPT

U posudu stavite 5 kašika borovih iglica, 2 kašika divljeg šipka i 2 kašike sitno seckanih suvih opni od crnog luka. Sve to prelijte s 1l hladne vode pa kuvajte 10 minuta na laganoj vatri.

Pustite da se ova smesa ohladi pa dodajte malo prokuvane vode da dobijete 1l tecnosti. Podelite ovu smesu na pola i pijte 2 dana. Zatim skuvajte novu turu i pijte ovu tecnost tokom 4 meseca.

Nakon nekoliko dana osetićete poboljšanje.

Pijte redovno, a nakon normalizacije pritiska, po potrebi.

ČUDESNE BOROVE IGLICE

Borove iglice u terapeutske svrhe mogu se koristiti kao profilaksa za kardiovaskularne bolesti, kao i kompleksna terapija za anginu pektoris, aritmije, hipertenziju i ateroksiju.

Tinktura i ulje od borovih iglica smanjuje visinu holesterola u krvi, jača krvne sudove i pomaže da im se vrati elastičnost.

Čaj od borovih iglica pun je vitamina A i C. Američki indijanci upoznali su bele doseljenike sa ovim čajem koji su dolaskom na američki kontinent patili od nedostatka vitamina C, a i danas ga koriste za lečenje prehlada i kašlja.

Neke studije tvrde kako u šoljici čaja od borovih iglica ima 5 puta više vitamina C nego u limunu ili narandzi.

Isprobajte, ne gubite ništa! (SB)krupljani,BuT

Categories: Društvo

Leave a Reply