Društvo

NAŠ UGAO: Tačkasto ponovo u modi

Novi modni trend, kako najavljuju stručnjaci se s pravom pita: Kome „polka dots“, polka tačkice,  najbolje stoje i kako se najbolje mogu kombinovati?

Dok se prošlog leta „Leo suknje“ nisu ,mogle zaobići, sada se fashionisti krase sa tačkastim „polka dots“ modelima. I na Pariskom Fashion Week bilo je puno tačkastih uličnih stilova, koji su izazivali divljenje. A kako tačkasto izgleda u svakodnevnom životu.

Bilo da je klasična uredska bluza ili ležerna letna haljina – tačkice na običnoj pozadini čine svaki outfit razigranim. Nije ni čudo što se ovog leta i modni profesionalci oslanjaju na ovaj ženstveni uzorak. Trend nikako nije nov: fanovi su im već bili i slavni u prošlosti, uključujući Marylin Monroe ili Minnie Mouse.

Upečatljiv uzorak svoje ime duguje američkim plesačima polke, koji se nekada plesali u bluzama i košuljama sa tačkicama.

Ovog leta, u obzir dolaze tačkice svih veličina i boja. Posebno su hip klasična crno bela verzija bluze, ili haljina, ali i suknje, peškiri i retro kupaći kostimi sa tačkicama. Trend mustra dobro stoji svim ženama.

Pa, napred!

(stylebook)

Categories: Društvo

Оставите одговор