Politika

PS LESKOVCA: Nekome smeta što Srbija postiže ozbiljne rezultate u ekonomiji i društevnom razvoju

Na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Leskovac Božidar Vučković je govorio I osudio nasilničko ponašanje dela opozicije na protestima u Beogradu, ‘’okupaciju’’ Predsedništva Srbije i upad u RTS.

U ovom trenutku Srbiji je potreban mir i društveni život bez sukoba i ekstremnih tenzija kojima se stvara privid nestabilnosti, posebno kod onih kojima smeta što Srbija postiže ozbiljne rezultate u ekonomiji i društevnom razvoju

Lider GrO leskovačkih socijalista je osudio, kako je kazao, nasilničko ponašanje dela opozicije na protestima u Beogradu, ‘’okupaciju i blokadu’’ Predsedništva Srbije I upad u RTS i kazao da ovakva situacija može ozbiljno da našteti ozbiljnim rezultatima koje Srbija postiže u ekonomskom i društvenom razvoju.

-Ono što je za nas jako bitno jeste činjenica da se ovakvim ekonomskim razvojem postavlja čvrst temelj na kome se gradi bolji životni standard građana kakav je potreban Srbiji unazad nekoliko decenija. A posle dvadeset godina od agresije NATO pakta, prvi put definitivno menjamo sliku u svetu o tome ko je žrtva a ko aggressor, rekao je ovim povodom Vučković i dodao da dva tako snažna razloga treba da okupe sve kreativne snage koje bi sa različitim idejama i sa različitih pozicija štitile interese Srbije. Umesto toga, javljaju se oni kojima ništa nije sveto i koji zarad neostvarenih ličnih ambicija po različitim osnovama, svojim nasilničkim akcijama svesno stavljaju pod noge i svoju državu i svoj narod nanoseći im neprocenjivu štetu”, zaključuje Vučković, dodajući da pitanje Kosova I Metohije, posle dvadeset godina od agresije NATO pakta, prvi put definitivno menja sliku u svetu o tome ko je žrtva a ko aggressor I ko je rukovodio terorističkom organizacijom. On je svoje izlaganje pred novinarima zaključio jasnom porukom da Pokret socijalista osuđuje nasilničko ponašanje demonstranata i daje potpunu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Categories: Politika

Оставите одговор