Društvo

HUMANOST NA DELU: Članovi MZ „Donji Bunibrod“ posetili sugrađanku Veru Urošević

Članovi MZ „Donji Bunibrod“  danas su sproveli humanitarnu akciju posetivši socijalno ugroženu sugrađanku Veru Urošević iz Žižavice.
Oni su, zajedno sa predsednikom MZ Ranđelović Markom, uručili određena sredstva i namirnice koje su joj bile neophodne, a koje su prikupili mnogi meštani tog kraja.

Tom prilikom predsednik mesne zajednice Marko Ranđelović je istakao: Uz doprinos većine naših meštana uspeli smo da sakupimo određena sredstva, kako bismo bar na neki način olakšali život gospođi Veri. Ovom prilikom hteo bih da se zahvalim svima koji su dali skroman doprinos.
Ovom našim humanim gestom želimo da apelujemo svim sugrađanima da pomažu drugima koji žive u teškim uslovima, jer nečije malo, drugima je mnogo. Vera Urošević se ovom priliokom zahvalila predsedniku i članovima MZ, a posebnu zahvalnost uputila je gradonačelniku dr Goranu Cvetanoviću i istakla da već 10 godina živi sama i da je ovo prvi put da je neko poseti i donira joj sredstva koja joj znače mnogo. Svi prisutni su dodali da im se gospođa Vera može obratiti kad god joj bude bila potrebna pomoć. Ova humanitarna akcija organizovana je, između ostalog, i povodom Svetskog dana socijalne pravde.

Categories: Društvo

Leave a Reply