Društvo

LESKOVAC: Avgustovski broj ‘’SNS Informatora’’ podeljen gradjanima

Danas su aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac sugrađanima ispred nekadašnje RK ‘’Beograd’’ u centru  Leskovca predstavili avgustovski broj ‘’SNS informatora’’.

Najavljujući najnoviji broj Marija Rajković, član rukovodstva omladine GO SNS Leskovca je, izmedju ostalog, kazala: -Na prvim stranama ovog broja pomenuto je otvoreno pismo predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućeno građanima Kosova i Metohije u kojem im je on poručio da mir za Srbiju i srpski narod jeste najviša vrednost, koju, pored svega drugog, nastoji da zaštiti.

Inače, u odeljku SNS panorame možemo čitati o Leskovcu koji donosi vesti o završetku radova na putu kroz Guberevac i na trotoaru u ulici Stojana Ljubića. Zatim o nastavku rekonstrukcije vodovoda, kao i tome da su adaptirane zgrade brojnih mesnih zajednica. Ali o tome da je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pustio u rad novi pogon u okviru fabrike „Moravka“ i potpisao ugovore sa sedam parova koji će o trošku grada sprovesti vantelesnu oplodnju“, istakla je članica Omladine SNS-a Marija Rajković. Valja, medjutim, reći da značajno mesto u ‘’SNS Informatoru’’ zauzimajuiI vestio ulaganjima u Vojsku Srbije, odnosno o poletanju novih ‘’migova’’ I o jačanju vojnih snaga u odnosu na prethodni period, kao I o najavljenom povećanju penzija od oktobra. Tu je i izobilje drugih kratkih informacija sa prostora cele Srbije.

 

Categories: Društvo

Leave a Reply