Obrazovanje

MEDVEDJA: Najmladji organizovali’’Igre bez granica’’

Predškolska ustanova “Mladost” juče je održala oproštajnu priredbu za predškolce koji će od septembra sesti u đačke klupe.
Kako bi što lepše ispratili buduće školarce, već par godina se na terenu pored vrtića organizuju “Igre bez granica”. Sve starosne grupe dece vrtića iz Medveđe i sa terena, zajedno sa svojim vaspitačima pripremili su takmičarske igre koje su zabavile decu, roditelje i sve koji su prisustvovali ovoj lepoj manifestaciji.

“Dragoj našoj deci želim da osmeh ne silazi s lica, da uvek budu srećni, zdravi i veseli, da im se u životu dešava samo lepo”, rekla je Dobrila Andrejević, direktor predškolske ustanove. U ime svih vaspitača poželela im je puno sreće i uspeha u školi, da budu odlični đaci i postanu dobri i humani ljudi.

Deca su se takmičila u disciplinama nadvlačenja konopca, sakupljanja šljiva, berbi jagoda, sadnji krompira, sakupljanju jaja iz gnezda i prikupljanju sira iz kace. Druženje kroz pesmu i igru, deci je izmamilo osmehe, takmičenjem su se fizički aktivirali, pa su igre bez granice spoj lepog i korisnog.

Categories: Obrazovanje

Оставите одговор