Hronika

Gorele dve fabrike nameštaja na jugu Srbije

U razmaku od samo nekoliko sati u Vranju I Leskovcu su preksinoć I juče u Vranju I Leskovcu izgorele fabrike nameštaja. Prvo je u požaru koji je izbio preksinoć u selu Ristovac kod Vranja izgorela Fabrika nameštaja „Catra“. U požaru nema stradalih i povređenih, a uzrok je za sada nepoznat. U PU Vranje je rečeno da je preksinoć oko 20 i 15 časova je prijavljeno da je došlo do požara na pogonu nameštaja u privatnom vlasništvu u selu Ristovac na području grada Vranja. Vatrogasne ekipe sa pet vozila iz Vranja i Bujanovca, ugasile su požar i sprečile širenje vatre na stambene objekte koji se nalaze neposredno uz fabriku. Kako se nezvanično saznaje odmah po izbijanju požara, dežurna ekipa vranjske“Elektrodistribucije” isključila je struju, kako bi se zaštitio 110 kilovoltni dalekovod Ristovac – Bujanovac. Bez struje su nešto više od dva sata bila vranjska sela Vrtogoš, Davidovac, Aleksandrovac, Kupinince, Rataje i celo područje do Manastira Sv. Prohor Pčinjski.                                                                                                    Ekipe vatrogasaca trenutno gase požar u nekadašnjim pogonima fabrike ,,Srbijanka,, koje sada koristi privatni  leskovački proizvodjač nameštaja ,,4M,. U ovom trenutku se još ne zna da li možda ima povredjenih u požaru koji je izbio danas oko podneva. Ekipe vatrosagasaca, hitne pomoći i policije su na terenu. Na sreću, porema potvrdjenim informacijama, povređenih nema, a dvadesetak radnika pomaže vatrogascima da smire vatrenu stihiju. U neposrednoj blizini požara nalazi se srednja Tekstilna škola. Ovo nije prvi put da gori magacin „4M-a“.

_____________________________________________________

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala www.adavinic.com  „Budite u toku“ je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti „Budite u toku“  www.adavinic.com ..

Prenošenje sadržaja portala „Budite u toku“ dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala www.adavinic.com .

Categories: Hronika

Оставите одговор