Hronika

VRANJE: Zbog psa zaklao komšiju ?!

Žrtva: Milovan Mitić (64)

Vranjska policija intezivno traga za Nenadom C.  (43) iz Donjeg Trebešinja kod Vranja koji je prvo nožem izbo, a potom kada je njegov meštanin Milovan Mitić (64) posrnuo, prišao i oštrom britvom mu prerezao grkljan i vrat. Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković potvrdio je portalu ‘’ Budite u toku’’ da se u selu Donje Trebešinje kod Vranja dogodilo ubistvo kada je Nenad C.( 43) ubio je Milovana Mitića (64) obojica su iz istog sela. Ubistvo se dogodilo u nedelju oko 15.30 minuta. Nenad C. je u bekstvu i policija za njim intenzivno traga.  Rođeni brat pokojnog Milovana, Čedomir Mitić, kaže da je čuo povik „joj“, a onda je potrčao i video svog brata kako leži. -Vrat mu je bio prerezan i odmah je preminuo. Samo sam video kako mu grkljan pulsira i to je sve. Nije mu bilo spasa. Video sam i ubicu kako beži niz njivu pored kuće, ali nisam znao tada da je on počinio zločin.                                      Kako pričaju komšije, prijatelji, očevici i dalja rodbina Milovana Mitića, ubijeni Mitić je radio kod komšije na betoniranju ploče na kući. Po povratku kući sačekao ga je Nenad C. koji mu je zadao više smrtonosnih ubodnih rana nožem, a potom preklao svog komšiju, koji je pre toga pomilovao njegovog psa. Prema priči očevidaca Nenad C. je naleteo na komšiju Milovana Mitića i napao ga da mu, navodno, truje pse. Zadao mu je jedan ubod nožem u leđa i vše uboda u grudi nakon čega je mu je prerezao grkljan.  Jedan od „očevidaca“ bio je unuk Čedomira Mitića, Stefan Mitić, koji je video ubicu kako beži kada je ovaj uočio da se neko približava.-Iz daleka je izgledalo kao da jedan čovek udara u zemlju, ali je zapravo nožem ubadao mog dedu koji je ležao. Videlo se 14 uboda i prerezan vrat. U Donjem Trebešinju, Neardovcu, Aleksandrovcu i drugim susednim prigradskim selima Vranja su u šoku. Ne mogu da veruju da se to dogodilo u njihovoj neposrednoj blizini. Ne žele da se oglašavaju, a onaj mali broj očevidaca je još u šoku. Ovim povodom oglasilo se vranjsko Tužilaštvo koje je potvrdilo da se stravičan zločin dogodio na putu u selu Donje Trebešinje i da je beživotno telo Milovana Mitića poslata na obdukciju i ekspertizu odeljenja za sudsku medicinu niškog Kliničkog centra. Vranjska policija intezivno traga za ubicom.

_________________________________________

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala www.adavinic.com  „Budite u toku“ je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti „Budite u toku“  www.adavinic.com ..

Prenošenje sadržaja portala „Budite u toku“ dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala www.adavinic.com .

 

Categories: Hronika

Leave a Reply