Hronika

VRANJE: Ubistvo na seoskom putu

Na seoskom putu u Donjem Trebešinju, nedaleko od Vranja, danas oko 16 sati dogodilo se ubistvo. Kako su potvrdili u PU Vranje  C.N. (43) iz Donjeg Trebešinja ubio je M.M. (64), takodje, meštanina ovog sela. Za sada motivi ovi svirepog ubistva nisu poznati. Na mestu ubistva su nadležni istražni organi koji će utvrditi  više detalja kako je i zbog čega do ubistva došlo. Istraga je u toku.

____________________________________________

 

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala www.adavinic.com  „Budite u toku“ je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti „Budite u toku“  www.adavinic.com ..

Prenošenje sadržaja portala „Budite u toku“ dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala www.adavinic.com .

 

Categories: Hronika

Leave a Reply