Okrugli sto Stalne konferencije gradova i opština na temu ‘’Unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji’’

U okviru procesa „Unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji“ u Rektoratu Univerziteta u Nišu, održan je „Okrugli sto gradova i opština“.

Ovom okruglom stolu, koji organizuje SKGO u saradnji sa Radnom grupom Vlade Republike Srbije i Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, prisustvovao je i predsednik opštine Meveđa, dr Nebojša Arsić. Sastanak je održan sa svim članovima predsedništva SKGO u cilju pružanje podrške vođenju unutrašnjeg dijaloga.

Okrugli sto je organizovan na inicijativu Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srbije. Skup je vodila Dušanka Golubović, predsednica SKGO i gradonačelnica Sombora. Predstavnici Vlade koji su uzeli učešće u raspravi bili su: Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave, Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Bojan Stević, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, Radomir Ilić, državni sekretar u Ministarstvu pravde i Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Republike Srbije.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s