Sport

SURDULICA: Izabrani najbolji sportisti u svim kategorijama

Po petnaest godina dugoj tradiciji a drugi put za redom pod okriljem i u organizaciji Sportskog Saveza Opštine Surdulica, u hotelu Srbija u Surdulici upriličena ceremonija dodele pehara i priznanja najboljim pojedincima i sportskim kolektivima u raznim kategorijama za 2017.godinu. Tako je, odlukom sportskog žirija, Simo Krunić najuspešniji trener, a FK Radnik najuspešniji sportski kolektiv u 2017.godini, odluka je stručne komisije na sinoćnom Izboru za sportistu i klub godine.

Valja reći, da su ovom prilikom, pehare najboljima uručili narodni poslanik i predsednik Skupštine opštine Surdulica, Novica Tončev, predsednica opštine Surdulica dr.Aleksandra Popović i Vladica Nestorović, predsednik Sportskog Saveza Opštine Surdulica.

Na svečanost u hotelu Srbija, pored priznanja za najuspešnijeg trenera i klub godine, članovi mladjeg pogona Radnika dobitnici su posebnih priznanja i to: Dušanu Arizanoviću u kategoriji omladinaca uručeno je posebno priznanje, u kategoriji kadeta Miljanu Uroševiću, u kategoriji pionira Aleksi Trajkoviću, dok je u kategoriji petlića priznanje uručeno Petru Slavkoviću.

Ovom prilikom posebno priznanje uručeno je Vladanu Andjelkoviću, najmladjem laureatu, inače članu „baze“ FK Radnik.

Categories: Sport

Оставите одговор