Politika

Saopštenje GO Pokreta socijalista Leskovca

Saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke kojim zavijaju i nariču nad demokratijom povodom petooktobarskih događanja sadrži nešto što se tiče pune istine a odnosi se na to „da nemamo svi tetke u Kanadi“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora pokreta socijalista Leskovca .                                                                                          “Istine radi,stan u Beogradu Aleksandar Vulin predsednik Pokreta socijalista je kupio pre nego što je izabran na mesto ministra. Ko mu je pomogo i kako mu je pomogo kao građaninu Srbije nema nikakve veze sa zloupotrebom položaja ministra.Spinovanje stana kao nešto što je nezakonito i nemoralno od strane onih koji su do guše u zloupotrbama ne može da ih amnestira.
Podsećanja radi pitamo demokrate,šta je imao od imovine Boža Đelić pre nego što je postao ministar i spavao na tetkinom kauču i kada je otišo iz ministarske fotelje.Šta je od imovine imao premijer Živković pre i posle funkcije.Šta je od imovine imao Dinkić pre nego što je postao guverner narodne banke a šta ima danas.Šta je tokom funkcije steko Đilas ili Šutanovac. Hoćete li da vam nabrajamo na desetine onih koji su postali bogataši tokom bavljenja državničkim funkcijama ili su bili direkno povezani sa njima.
A što se tiče šestog oktobra da vam odgovorimo vašim rečnikom: naš narod i ma izreku da je lisica uginula od gladi dok je uporno pratila ovna misleći da tu ima dobar ručak”, saopštio je Gradski odbor pokreta socijalista Leskovca .

Categories: Politika

Leave a Reply