Društvo

LESKOVAC: Izašao novi broj ‘’Leskovačkog glasnika’’

U Leskovcu je danas predstavljen novi broj Leskovački glasnik. Inače, bilten grada Leskovca na 8 kolornih stranica piše o aktivnostima lokalnih vlasti poslednjih meseci i deljen je prolaznicima u centru grada.

Govoreći o sadržaju ovog biltena Jovana Zdravković apostrofirala je najznačajnije tekstove, kojima se izemđu ostalog podseća na nedavni boravak predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Leskovcu i njegovo obećanje da će u grad na Veternici „doći jedan strani investitor koji će zaposliti ljude i podsetio da će se proširiti još jedna fabrika“.              Tokom Roštiljijade ugošćeni su i predstavnici brojnih gradova iz Srbije, Makedonije, Bugarske i Hrvatske, manifestaciju su posetili i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i direktor BIA Bratislav Bratislav Gašić, pa je i to zabeleženo u biltenu.

Takođe, podseća se, između ostalog, na posete ambasadora Švedske i Austrije, izbor gradonačelnika Gorana Cvetanovića u Upravnom odboru NALED, piše i o zameni vodovodne mreže, o boljoj saradnji sa Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Valja reći, da se u Leskovačkom glasniku na sportskim stranama podseća da su u kratkom roku u Leskovcu boravile i delegacije tri sportska saveza.

Categories: Društvo

Оставите одговор