Politika

Sastanak GrO SNS u Vučju: Za bolju i jaču Srbiju- zajedno do pobede!

vucje-cvetanovicvucje-unutra-dolazak

Kako je bilo i najavljeno Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac održao je svoj redovni sastanak u Vučju. Ovom prilikom, s obzirom na predstojeće značajne dogadjaje i predizbornu predsedničku kampanju sala ovdašnjeg Doma kulture bila je pretesna da primi sve koji su želeli da prisustvuju, pa je skoro troduplo veliki broj članova SNS događaj pratio na video bimu ispred Doma kulture. Inače, sastanku su pored članova SNS prisustvovali i predstavnici koalicionih partnera ove stranke.

vucje-ispred-salevucje-unutra-gosti

Burno pozdravljen dugotrajnim aplauzom sastanak je otvorio predsednik Gardskog odbora SNS i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović  koji je rekao da se poslednjih godina u Srbiji često govori o decentralizaciji, a mi smo dali konkretan doprinos odlukom da nape redovne sastanke održavamo i u drugim mestima, a ne samo u Leskovcu. Prošlog ponedeljka sastanak smo održali u Grdelici, danas u Vučju. Došli smo među prijatelje, među više hiljada članova SNS u Porečkom kraju – rekao je dr Cvetanović i dodao: – Poslednjih godina Srbija je na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem krenula putem oporavka i razvoja. Naš premijer je otvorio oko 50 novih fabrika, izgrađeno je 132 kilometra auto-puteva, obnovljeno 300 škola i bolnica a ekonomija ide uzlaznom linijom. I mi na lokalu sledimo primer naeg predsednika i radimo da naš grad i sva naša mesta budu čepša i uređenija. Borimo se za nove fabrike i nova radna mesta, ali i prenosimo poruku da se moramo okretati sopstvenom biznisu radeći za sebe i svoju porodicu – rekao je prvi čovek leskovačkih Naprednjaka je prekidan čestim aplauzima prisutnih u prepunoj sali i dodao da su razvoj preduzetništva i poljorpivrede dugoročni strateški cilj Srbije.

vucje-unutra-poseta

– Uskoro ćemo na birališta. Ovog puta Srbija bira predsednika a mi za to mesto kandidujemo najboljeg među nama i najboljeg u Srbiji, našeg prremijera Aleksnadra Vučića. To je čovek koji uživa ogromno poverenje naroda, čije zalaganje za bolju, jaču i napredniju Srbiju prepozanje ceo svet šireći nam ruke prijateljstva i međusobnog uvažavanja. Srbiju voli Aleksandra Vučića jer on svoju snagu i energiju troši da svima nama bude bolje. A boljitak se, priznaćete, oseća na svakom koraku – apostrofirao je doktor Cvetanović i podsetio na ono što je urađeno u Vučju istakavši uređenje kupališta na reci Vučijanki, čišćenje korita Vučijanke i njenih pritoka, renoviranje Doma zdravlja u Vučju i ambulanti u selima, uređenje centra Vučja, izgradnju kružnog toka i uslužnog centra.

– U narednom period planiramo rekonstrukciju zgrade Mesne zajednice, kao i rekonstrukciju košarkaškog terena sa tribinama i postavljanje reflektora. Planiramo i asfaltiranje glavne ulice, a u planu je i nasipanje puta do Novog groblja i dovodjenje struje i vode do kapele. Biće nastavljeno i uređenje atarskih puteva. Nadam se da ste uvideli da sve ono što obećamo mi i ispunimo – rekao je dr Goran Cvetanović i ponovio poziv građanima da na predstojećim predsedničkim izborima svoj glas daju Aleksandru Vučiću, predsedniku Vlade Srbije. na sastanku Gradskog odbora SNS koji je održan u Vučju.

vucje-goran-kocicvucje-dr-jasmina-randjelovicvucje-bata-slikar

– Naše oružje je znanje, a dobri odnosi Aleksandra Vučića sa svim zemljama Evrope i sveta garant su da Srbija sa Vučićem na čelu ispisuje najsvetlije stranice svoje istorije. Podržimo čestite namere i želje našeg premijera i predsednika Srpske napredne stranke, i pomognimo mu svojim glasom da se izbori za Srbiju, jer Srbiji su potrebni ljudi koji imaju rezultate i koji ostvaruju pobede, koji vole svoju zemlju i žele da ona napreduje – zaključio je predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanović.

vucic-miting-lesk

Na sastanku GrO SNS Leskovac u prepunoj Sali Doma kulture u Vučju su govorili i privrednik Goran Kocić, vlasnik preduzeća Drvoprodukt, mladi lekar dr Jasmina Ranđelović i slikar Bratislav Anđelković – Bata iz Vučja.

Categories: Politika

Leave a Reply