Društvo

Gradski odbor SNS -a u Leskovcu proslavio Svetu Petku

gosti-sns-slavagosti-sns-slava-1gosti-sns-slava-2

Gradski odbor SNS -a u Leskovcu proslavio je Svetu Petku, zvaničnu slavu stranke, uz prisustvo funkcionera partije, sveštenstva, predstavnika lokalnog političkog i društvenog života.

Slavski kolač presečen je u sedištu gradskog odbora SNS u Leskovcu, a nakon toga slavlje je nastavljeno u drugim prostorijama SNS.
Goste je srdačno dočekao i poželeo dobrodošlicu dr Goran Cvetanović, gradonačelnik i predsednik GO SNSvalipotpredsednici stranke i ostali članovi najužeg rukovodstva, amedju njima i Gojko Veličković,domaćin slave  .

gosti-sns-slava-gradgosti-sns-slava-kolacgosti-sns-slava-sece

Kako to i dolikuje u velikom broju, jedan po jedan pristizali su gosti. Najpre predstavnici lokalne vlasti iz redova SNS-a i koalicionih partija. Tu su bili gradski većnici i direktori javnih preduzeća, nevladinog sektora, sportki, kulturni i javni radnici. Došli su iprivrednici.

Za njima su došli i predstavnici opozicije. U ime domaćina gostima se obratio Gojko Veličković, koji je podsetio  da  naprednjaci ovu slavu proslavljaju u drugačijim okolnostima u odnosu na ranije. SNS je avnagarda koja vodi računa o svim svojim gradjanima. I ovoga puta poseban akcinat je na razvoju grada i zapošljavanju.
Slavimo u jednom boljem, zdravijem i normalnijem okruženju. Siguran sam da će uskoro taj boljitak osetiti i svi građani Leskovca.

gosti-sns-slava-sece1gosti-sns-slava-p-slavgosti-sns-slava-zvan

Svima koji slave Svetu Petku čestitam slavu – poručio je Veličković.
Goste je pozdravio i mesni paroh Dejan Stanojević, koji je sa domaćinom i sveštenstvo presekao slavski kolač. Otac Dejan je podsetio prisutne na Svetu Petku veoma cenjenu i poštovanu sveticu,  isceliteljku i zaštitinicu svih a posebno .žena . Ovom prilikom, nakon presecanja slavskog kolača Gojko Veličković je slavu predao novom domaćinu dr Bratislavu Pešiću, direktoru PSSS

gosti-sns-slava-zvan1gosti-sns-slava-zvan2

Categories: Društvo

Leave a Reply