Politika

Dr Goran Cvetanović ponovo izabran za predsednika GO SNS Leskovac

Goran CvetanovicSNS Izborna konf.

Jednoglasnom odlukom prisutnih delegata večeras je na izbornoj Skupštini dr Goran Cvetanović ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora SNS Leskovca.

Goran Cvetanović je u politici 17 godina, najpre kao član Srpske radikalne stranke. Biran je za saveznog ministra, bio je član skupštinskih odbora, a četri puta je bio narodni poslanik.

Novi članovi GrO i druga stranačka tela biće izabrani na sednici 17. januara naredne godine.

Obraćajući se prisutnim delegatima, članovima, gostima i zvanicama nakon izbora dr Goran Cvetanović je, izmedju ostalog rekao:

SNS Izborna konf.1

Temelj svakog društva čini ekonomija, bez jake privrede nema nadgradnje, jednom rečju nema države. Svesni te činjenice doneli smo ove godine paket mera kojim smo želeli da privredni ambijent u Leskovcu učinimo povoljnijim, poručio je Cvetanović.

Izdvojili smo oko 60 miliona dinara, najviše od svih lokalnih samouprava u Srbiji, za podsticaj samozapošljavanja. Zahvaljujući subvencijama iz gradskog budžeta više stotina ljudi došlo je do posla. Leskovac ima velike potencijale u oblasti privrede, lovnog i zdravstvenog turizma ali smo sigurni da je najznačajniji razvoj poljoprivrede. Naša je želja da polja postanu fabrike na otvorenom, sa kompjuterizovanim plastenicima,

sa proizvodima zdrave harne za kojima žude čitava Evropa i svet, Go SNS na čijem sam čelu nastaviće da se bori za evropsku Srbiju i za evropski Leskovac. Zato ćemo i u 2014. godini prionuti na izradu strateških projekata koje ćemo realizovati novčanim sredstvima iz predpristupnih fondova”, rekao je Cvetanović.

Žellimo  da naš grad dobije novi izgled, nov trg, da završimo obilaznicu i asfaltiramo sve ulice, rekao je Cvetanović i najavio intenziviranje radova na postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda. Do kraja maja naredne godine završićemo zgradu narodnog pozorišta i gradu podariti moderan teatar, rekao ej Cvetanović.

On je obećeo da će SNS sa koalicionim partnerima u lokalnoj vlasti “voditi računa o svim korisnicima budžeta ali i o onim kategorijama stanovništva kojima je socijalna pomoć, nažalost, jedini izvor prihoda”.

Otvoreni smo za sve ideje u interesu građana jer je naš cilj da imamo modernu, efikasnu i stabilnu lokalnu samoupravu sa jasno definisanim zadacima, ciljevima i prioritetima”, rekao je Cvetanović koji  je poželeo mnogo uspeha u radu i srećne praznike.

Categories: Politika

Leave a Reply