Hronika

Povredjeni policajac i dalje kritično

Hiruska intervencijaKlinicki sentar Nis

Goran Djordjević (44) iz Krševice kod Bujanovca, teško povređeni policajac kod Velikog Trnovca u blizini Bujanovca nalazi se u komi i smešten je na odeljenju intenzivne nege niškog Kliničkog centra.

On je u noći između ponedeljka i utorka operisan na odeljenju hirurgije i još uvek lekari ne mogu da potvrde da je van životne opasnosti.

Poslednje informacije pristigle iz Niša su da je u komi i da je na aparatima, s obzirom da je imao tri operacije. Nikakvih prognoza lekara nema, jer mu je zdravstveno stanje i dalje veoma loše.

U bolnici sa njim su rođeni brat Stojan, supruga Lozanka i kolege..

Po rečima direktora niške Klinike za neurohirurgiju Nebojše Stojanovića Đorđević se nalazi u besvesnom stanju i na aparatu za disanje.

Goran u interventnoj policiji u Bujanovcu radi oko 23 godine. Oženjen je i ima sina od 20 i ćerku od 17 godina. Njegova supruga je nezaposlena.

Povredjenog policajca posetio je direktor policije Milorad Veljović koji je izjavio da će policija učiniti sve da se vinovnik ove tragedije pronadje.

Inače, policajac Goran teško je povređen kada je u ponedeljak oko 18,30 časova, u policijskoj poteri, kod benzinske pumpe na sporednom putu Bujanovac – Trnovac, na njega naleteo vozač crnog „audija“, udario ga, a potom pobegao.

Interventna patrola u kojoj je bio teško povređeni Đorđević, imala je nalog da zaustavi crni „audi“ i zapleni drogu koja je bila kod vozača automobila.

 

Categories: Hronika

Leave a Reply