Hronika

VRANJE: Benzinom polio kafanu i vlasnika?!

Kafana Tocak

Samo što je  M.J.(30) iz okoline Vladičinog Hana bezinom polio kafanu ‘’Točak’’ i njenog suvlasnika Marka Stevanovića i pokušao da ih zapali naišla je dežurna patrola vranjske policije, a nešto kasnije su im se pridružili i vatrogasci pa je tako izbegnuta velika tragedija sa nesagledivim posledicama.

Dragan Stamenković, portparol PU Vranje, kaže da se prava drama ispred kafane na glavnoj autobuskoj stanici dešavala preksinoć oko 23 sata kada je M.J. benzinom počeo da zaliva fasadu objekta u nameri da je zapali.
Odmah je izašao suvlasnik „Točka“ Marko Stevanović da vidi o čemu se radi, ali je M.J. i njega polio benzin, najverovatnije da bi i na njega bacio zapaljenu šibicu. Patrola policije je brzo reagovala i sprečila najgore.

Stevanović i njegov prijatelj Miša Mitrović, drugi suvlasnik kafane su izjavili policiji da prvi ptu vide M.J. i da neznaju zašto je benzinom polivao kafanu ‘’Točak’’ koja je godinama na Autobuskoj stanici u Vranju, koju su oni pre mesec i po dana preuzeli.
M.J. je pušten na slobodu, ali je slučaj predat Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju koje će u skladu sa zakonom pokrenuti proces protiv ovog lica.

Categories: Hronika

Leave a Reply