Hronika

Devojčica se ispisala-“uznemiriteljima“ podneta krivična prijava?!

Masinska skola u Leskovcu

Leskovačka policija podnela je krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu protiv trojice učenika trećeg razreda Tehničke škole „Rade Metalac“ u Leskovcu zbog sumnje da su izvršili bludnje radnje nad tri godine mlađom drugaricom u školskom odeljenju.

Dečaci su devojčicu hvatali za grudi i zadnjicu, smejali sa „posmatračima“ i sve snimali mobilnim telefonom.

U medjuvremenu četrnaestogodišnja R. N. učenica prvog razreda Tehničke škole “Rade Metalac” iz Leskovca se iz bezbednosnih razloga ispisala iz te škole.

Kao što je poznato tri sedamnaestogodišnjaka su drugaricu iz prvog razreda hvatali za grudi i zadnjicu, smejali se i sve snimili mobilnim telefonom. Incedent se dogodio u odeljenju, pred ostalim učenicima i učenicama.

Pravdu ćemo tražiti na sudu. Čekamo da vidimo epilog policijske krivične prijave pa ćemo onda preduzeti sve zakonom predvidjene mere, poručio je otac sesksualno uznemiravane devojčice.

Prošle nedelje je i škola zatvorila ovaj slučaj tako što je učenica napustila tu obrazovnu ustanovu iz straha od atmosfere linča, a nastavničko veće donelo odluku da sedamnaestogodišnjake kaznisa smanjenjem jedne ocene iz vladanja.

Categories: Hronika

Leave a Reply