Politika

Pravda i razvoj traži od Vučića da smeni gradonačelnika Leskovca

Gradska skupstina Leskovca

Pokret pravda i razvoj zatražio je od prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da u procesu rekonstrukcije organa državne uprave i lokalne samouprave smeni gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

-Evidentan je nedostatak rezultata aktuelnog gradonačelnika Leskovca u prethodnom periodu tako da je njegova smena jedini način da se pokrene Leskovac. Česti i dugi boravci gradonačelnika Cvetanovića u inostranstvu samom gradu nisu doneli nove  investicije u proizvodne kapactete i kao i otvaranje novih radnih mesta, navodi se u saopštenju

Pokret naglašava i neuspešnu ulogu saveta za razvioj grada,

Posebno se neuspešnim može smatrati rad Savet za razvoj grada koga čine i pojedinci sa krivičnim prijava, a koji gradonačelniku Cvetanoviću  nisu pomogli u rešavavanju brojnih gorućih problema u gradu.

Iako se ne otvaraju nova realna radna mesta, zapošljavanja u gradskoj upravi nisi izostala, tvrdi se,

Ovakvim neodgovornim ponašanjem čelnika lokalne samouprave dovode se u opasnost i  primanja postojećih upošljenika ali i opstanak pojedinih uprava i gradskih  preduzeća.

Jedino prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, smenom gradončelnika Leskovca Gorana Cvetanovića može pomoći Leskovcu i  doneti mu preko potrebne promene i boljitak. Pokret pravda i razvoj traži od Vučića  da vlast u Leskovcu u narednom periodu odgovornije obavlja povereni posao i postiže rezultate slične njegovim koji svakako zaslužuju pohvalu gradjana Leskovca, zaklučuje se u saopštenju Pokreta pravde i razvoj

Categories: Politika

Leave a Reply