Hronika

TRGOVIŠTE: Dan žalosti zbog pogibije dva mladića

Trgoviste Ivica Mitic  Ivica MitićTrgoviste Milos JovanovicMiloš Jovanović

U Trgovištu je danas proglašen dan žalosti, zbog pogibije dva mladića kod sela Trnica.

Nesreća u kojoj su dva mladića poginula, a dva su teško povređena dogodila se u nedelju oko jedan sat iza ponoći kod Trgovišta.
Tom prilikom su poginuli Miloš Jovanović (20) iz Trgovišta i Ivica Mitić (32) iz Padinske Skele, dok su teške telesne povrede opasne po život zadobili Boban Stanojković (28) i Nikola Anđelković (16)  iz Trgovišta.
Teško povređeni Boban Stanojković, inače radnik Elektrodistribucije u Trgovištu, prebačen je na odeljenje neurohirurgije niškog Kliničkog centra sa teškim povredama glave i kičme.
– Naše ekipe su u pratnji povređenog Stanojkovića i poslednja informacija koju sam dobio od lekara je da mu je dijagnostifikovana teška povreda glave i kičme u vratnom delu.
Prema informacijama iz Trgovišta, nastradali Ivica Mitić iz sela Trnica bio je na privremenom radu u Padinskoj  Skeli i poslednjih dana koristio je godišnji odmor kako bi posetio svoje rodno mesto.
– Kao kroz maglu se sećam događaja, bili smo blizu Trnice, kada je auto iznenada sleteo sa puta, sve se odigralo brzo, osetio sam bolove u glavi. Rekli su mi da sam ispao iz kola – izjavio je povređeni Boban Stanojković.

Categories: Hronika

1 reply »

Leave a Reply