Hronika

PU LESKOVAC: Uhapšeni dileri droge

Droga marihuana 1

Zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet  opojnih droga leskovačka policija uhapsila je tri osobe.

S.I. (45) iz Leskovca tereti se da je radi dalje prodaje krajnjim uživaocima neovlašćeno kod sebe držala osamnaest  „pvc“  paketića sa heroinom, ukupne mase 2,95 grama. Policiji je prilikom pretresa stana 19. jula ove godine u Leskovcu u Prvomajskoj ulici, osumnjičena predala osamnaest paketića heroina težine  oko 2,95 grama.

U drugoj akciji određena je mera zadržavanja  za M. S. (23) iz okoline Leskovca koji je kod sebe imao jedan pvc paketić sa opojnom drogom marihuanom,  0,89 grama, kao i jednu nagorelu ručno pravljenu cigaretu „džoint“,neto mase 0,19 grama. Kriminalistički policajci su prilikom pregleda osumnjičenog, 20. jula ove godine, oko 00,30 časova  u Gradskom parku u Leskovcu, kod M. S. pronašli marihuanu neto mase 1,08 grama.

U trećoj akciji, leskovačka policija  je odredila zadržavanje Bobanu  S. (34) iz  Leskovca sa prebivalištem u Bojniku. U kući B.S. u Bojniku, pronađena je suva biljna materija opojne droge marihuane, neto mase 12,36 grama, takođe u ataru Bojnika neovlašćeno je uzgajao petnaest stabljika  marihuane.

Oduzeta droga je veštačena u Nacionalno kriminalističkom centru u Nišu gde je potvrđeno da  se radi  o marihuani i heroinu, dok je petnaest stabljika marihuane na sušenju, a  potom  biće predmet veštačenja

 

Categories: Hronika

Leave a Reply