Hronika

Maloletnicu terali na prostituciju

Leskovac centar soliter

Leskovačka policija lišila je slobode i privela istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu Anu S. (32), Radeta I. (58), Anu K. (19) i Miodraga B. (27) iz Leskovca.

To je učinjeno zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela trgovina ljudima, posredovanje u vršenju prostitucije, navođenje maloletnog lica na prisustvovanje polnim radnjama i silovanje u pokušaju.

Osumnjičeni su, tokom februara ove godine, upotrebom sile i pretnji, maloletnu žensku osobu navodili na vršenje prostitucije i pružanje seksualnih usluga za novac.

Ana S. je maloletnicu tukla, pretila joj nožem i govorila da će je prodati u Bujanovcu ukoliko ne pruža seksualne usluge za novac po njenom nalogu.

Miodrag B. je maloletnicu navodio na prostituciju i od njenog oca, uputivši mu ozbiljnu pretnju, pokušao da izudi 100 evra, dok je Ana K. navodila maloletnicu da gleda i prisustvuje seksualnim odnosima koje je ona ima sa drugim osobama.

Početkom februara ove godine, RadeI. je u svom stanu upotrebom fizičke sile i pretnje pokušao da izvrši obljubu i ima seksualni odnos sa maloletnicom u čemu nije uspeo jer je maloletnica uspela da pobegne iz stana.

Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu osumnjičenima je odredio pritvor do mesec dana.

Categories: Hronika

1 reply »

Leave a Reply